Uzlīmes, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

MULTIPACK, SIA - iepakojuma tirdzniecība

Vētras, "Mālkalni" , Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
Krāsotājulente; Reģipšu lente; Alumīnija lente; Auduma līmlente; Līmlentes ar apdruku; Kases lentes; Svaru uzlīmes

Relāde, SIA

Lāčplēša 83a, Rīga, LV-1011
spiedpogas, Sutaža, atlasa, kaprona, slīpā diega līplentes, Mežģīnes, bārkstis, pērles, fliteri, gumijas, Uzlīmes

Aspari, SIA

Carnikava, Mērnieku 4, Carnikavas pagasts, Ādažu nov. LV-2163
Ferrum, OKleiner, PET bundžas, 3-D uzlīmes .

StrongPoint, SIA

Ulbrokas 30, Rīga LV-1021
POS sistēmas, kases sistēmas, pašapkalpošanās kases, tirdzniecības svari, svaru tirdzniecība, multimediju svari, pašapkalpošanas svari, DIGI svari, svītrkodu, (svītru kodu) skeneri, skaneri, lasītāji, rokas skeneri, veikalu skeneri, tirdzniecības skeneri, POS skeneri, kasu skeneri, mobilie, (portatīvie) datu termināļi, datu kolektori,

PackForce Latvia, SIA

Juglas 95, Rīga LV-1021
pudeles, plastmasas kannas, plastmasas spaiņi, bIG BAG maisi, minigrip maisi, aizkausēšanas iekārtas, uzlīmes , dvieļi, maisi apģērbam, dāvanu kastes svari, palešu tinēji, diegi, auklas, kabeļu savilcēji, brīdinājuma uzlīmes

Uhh Design, SIA

Biķernieku 23, Rīga LV-1039
Apraksts:

Uhh Design piedāvā divu virzienu produktu un pakalpojumu klāstu.

Reklāmas, prezentreklāmas un dāvanas

baneri un baneru druka, izkārtnes, to saskaņošana un uzstādīšana,  dažādas informējošas plāksnes, māju numuru zīmes, uzlīmes, vizītkartes, etiķetes, kalendāri, personalizēti plānotāji, auto numura zīmju paliktņu druka, gravēšana, dāvanas glāzes, individuāli izstrādāti apbalvojumi, audumu apdruka, izšūšana, cepurītes ar nagu, uzšuves, karogu druka, auto aplīmēšana, u.c.

Labiekārtošanas produkti

Porta Doors durvis, Komandor iebūvējamie skapji, Cubu grīdlīstes, kvarca vinila grīdas segums, velosipēdu novietnes, pastkastes, karogi un karogu masti, parku soliņi.

KTA Graphic Systems, SIA

Ropažu 19a, Rīga, LV-1039
Apraksts:

Uzņēmuma "KTA Graphic Systems" galvenā nozare ir poligrāfijas iekārtas un materiāli, piedāvājumā ir lielformāta drukas iekārtas, pēcapstrādes iekārtas, programmatūras, materiāli, plates un krāsas. Speciālisti arī sniedz konsultācijas un piedāvā iekārtu uzstādīšanu. "KTA Graphic Systems" ir oficiālie Fujifilm un MGI pārstāvji Baltijas valstīs.

Consumo, SIA

Klijānu 8, Rīga, LV-1013
BARJERAS:

Automātiskās barjeras

Veramo vārtu automātika

Bīdāmo vārtu automātika

Garāžas vārtu automātika

Dārza apgaismojums

Transportlīdzekļu numuru zīmju nolasīšanas sistēmas

Autostāvvietu tablo

Stāvvietu barjeras

Ātruma slāpētāji

Guļošie policisti

Auto riepu atdures

Joslu atdalītājbarjeras

Stabiņi ar ķēdi

Atstarojoši plastmasas stabiņi

Sienu un stūru aizsargi

Vadu un kabeļu aizsargi

Bolardi, ātruma slāpētāji

Drošības, sfēriskie spoguļi

Vienreizējās lietošanas un aizsardzības preces

Konusi, tenakonusi

Pie sienas stiprināmas barjeras

Barjeru stabiņi ar izvelkamu lentu

Auto riteņa bloķētāji, turētāji

Apmales, uzbrauktuves, nobrauktuves

Uzmanības zīmes

Iskada, Ugunsdzēsības centrs, veikals - noliktava

Krustpils 12a, Rīga, LV-1073
Par uzņēmumu: SIA "ISKADA" savu darbību uzsāka 1996.gadā. Mūsu plašais preču un pakalpojumu sortiments un augstā kvalitāte, kā arī elastīgā cenu politika palīdzēja mūsu uzņēmumam ieņemt vienu no vadošajām vietām Latvijas tirgū. Klientu konsultācijas: Ja vēlāties uzzināt vairāk par Jums interesējošo jautājumu, zvaniet vai nāciet pie mums pēc adreses Krustpils iela 12A, vai rakstiet e-pasta vēstuli uz info@iskada.lv Uzņēmuma personāls sniegs Jums konsultācijas un palīdzēs izvēlēties Jums nepieciešamo preci, ņemot vērā Jūsu prasības un Jūsu uzņēmējdarbības specifiku. Atkarībā no pasūtījuma apjoma un biežuma, mēs piedāvājam elastīgu atlaides sistēmu.

Pindzele, veikals radošiem cilvēkiem

Raiņa 2, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Veikala "Pindzele" piedāvātais preču klāsts:: ✓ Dažāda veida un lietojuma krāsas (akrila, eļļas, akvareļu, guašas, stiklam un porcelānam u.c.) ✓ Preces gleznošanai (audekli, otas, molberti, gleznošanas lāpstiņas u.c.) ✓ Zīmēšanai (mākslinieku zīmuļi un otas, marķieri, tintes u.c.) ✓ Kaligrāfijai (Spalvas un kāti, tuša un kaligrāfijas tinte u.c.) ✓ Kancelejas preces (zīmuļi, pildspalvas, līmes, klades, burtnīcas, mapes, somas, penāļi u.c.) ✓ Papīrs un albumi (albumi, bloki, krāsainais kartons, biroja papīrs u.c.) ✓ Piezīmju grāmatas, kalendāri, plānotāji ✓ Veidošanai (plastilīns, skulptūras plastilīns, efektu plastilīns u.c.) ✓ Floristikai (kreppapīrs, stieples, auklas, gumijas u.c.) ✓ Dekupāžai (dekorējamās sagataves, līmes, struktūrpastas u.c.) ✓ Radošiem darbiem (konstruktori, sejas krāsas, dekoratīvās uzlīmes u.c.) ✓ Izklaidēm un rotaļām ✓ Našķi ✓ Sveces, sveču liešana ✓ Datorlietas (peles, peles paliktņi, datorsomas, ID karšu lasītāji u.c.) ✓ Printeru tintes un toneri ✓ Higiēnas un saimniecības preces (roku dezinfekcijas līdzekļi, maskas, salvetes, atkritumu maisi u.c.)

PC Konsultants, SIA, Veikals

Raiņa 4, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Grāmatvedības programmu izplatīšana un serviss ir viens no uzņēmuma nozīmīgākajiem darbības virzieniem:

Mūsu konsultantu pakalpojumus izmanto vairāk nekā 200 uzņēmumu un pašvaldības iestādes visā Latvijā. Mūsu konsultanti ir profesionāļi ar vispusīgām zināšanām un pieredzi ne tikai apkalpojamo programmu iespējās, bet arī grāmatvedībā un lietvedībā. "PC Konsultants" var nodrošināt pilnu uzņēmuma grāmatvedības sistēmas servisu - sākot no lietotāju apmācības un konsultāciju sniegšanas, beidzot ar visas datorsistēmas konfigurēšanu un administrēšanu. Mūsu pakalpojumi tiek sniegti ne tikai klātienē pie klienta, bet ir izveidoti arī efektīvi attālinātās administrēšanas rīki, kuri nodrošina klientam ļoti operatīvu un ievērojami lētāku servisu. Lai arī uzņēmuma birojs atrodas Kurzemē, attālinātās administrēšanas rīki mums dod iespējas nodrošināt ātru un kvalitatīvu grāmatvedības programmu lietotāju atbalstu arī Rīgā, Alūksnē, Aizkrauklē, Lielvārdē, Salaspilī un citur Latvijā.

Riepu garāža

Ganību dambis 25e, Rīga LV-1005
Par riepu servisu: Tuvākais riepu serviss Rīgā - Riepu Garāža ar 5 filiālēm pilsētā. Piedāvājam plašāko riepu un disku izvēli. Nosaucot paroli „Garāža“, saņem bezmaksas montāžu. Klientus lutinām ar gardu kafiju un kvalitatīvu servisu. Visas riepas un diski ir pieejami servisos uz vietas. Ja gadās uz vietas pārdomāt pēc pasūtījuma veikšanas internetā - nekas, mēs vienosimies un piemeklēsim piemērotākos diskus un riepas. Veicam zibenīgu disku remontu un kondicionieru uzpildi. Lietotajām riepām 1 mēneša garantija.

Watermelon, SIA, Reklāmas suvenīri

Durbes 10, Rīga, LV-1007
Apraksts: Reklāmas suvenīri, reklāma, prezentreklāma, biznesa dāvanas, reklāmas apģērbi, suvenīri. Rīga, Jūrmala, Jelgava, Ogre, Tukums, Vidzeme, Pārdaugava, Imanta, Iļģuciems, Vecrīga.

Novapack, SIA

Standarta un individuāls iepakojums!
Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga LV-1004
Produktu kategorijas: ✓ Individuāls iepakojums ✓ Papīrs ✓ Papīra maisiņi ✓ Papīra formiņas ✓ Veidnes cepšanai ✓ Salvetes, paliktņi, paplātes ✓ Kartona kastes ✓ Konteineri ✓ Glāzes ✓ Fast food iepakojums ✓ Trauki, šķīvji, piederumi ✓ Pudeles, kārbas ✓ Aksesuāri un vienreizlietojamais apģērbs ✓ Patēriņa iepakojumi ✓ Iekārtas

Forevent.lv, skaņas, gaismas, skatuves tehnikas noma

Turpinām strādāt, gaidām ciemos!
Daugavgrīvas 68a, Rīga LV-1007
Mēs piedāvājam:: ✓ Pasākumu tehniskais nodrošinājums ✓ Skaņas tehnikas noma ✓ Gaismas tehnikas noma ✓ Specefektu noma ✓ Skatuves konstrukciju noma ✓ Papīra (tyvek) aproces ✓ Plastikāta aproces ✓ Auduma aproces ✓ Silikona aproces ✓ UV ķermeņa krāsas ✓ UV sejas krāsas ✓ Spīdumi sejai ✓ Trokšņu slāpējošās austiņas bērniem ✓ Dezinfekcijas aparāti

Kalifeks24, SIA

Malnavas 15, Rīga LV-1057
Apraksts:

"Kalifeks" veiksmīgi darbojas tirgū kopš 1993. gada. Piedāvājam vairumtirdzniecībā un mazumtirdzniecībā mākslinieku preces un piederumus - pamatnes, otas, molberti, lakas, atšķaidītāji, grunts, pasteļi, albumi un vairākas citas preces. Preces skolai un birojam, rotaļlietas un attīstošās spēles bērniem, suvenīri. Konsultējam un pieņemam pasūtījumus pa telefonu. Pasūtījumu saņemšana pakomātā "Omniva”.

Lunor, SIA

Avotu 6, Rīga LV-1011
Apraksts:

Sekojiet mums Facebook, kur iepazīstināsim ar pārdošanā pieejamiem audumiem un informēsim par jaunu audumu kolekciju parādīšanos mūsu veikalā!

Arbora, SIA

Visplašākā zāģmateriālu izvēle! Piegāde visā LV!
"Vilkāres" , Codes pagasts, Bauskas nov. LV-3901
Apraksts: SIA "Arbora" specializējas dažādu veidu kokmateriālu ražošanā, tirdzniecībā, iepērk oša un ozola zāģbaļķus, malku. Uzņēmums piedāvā kurināmo: malku, briketes, granulas, kūdru, ko piegādā ar savu transportu. Struktūrvienības atrodas Vecumniekos, Rīgas 37A un Bauskā, Salātu 25.

I. Circenes Reklāmas dizains

Bērzpils 4, Balvi, Balvu nov. LV-4501
Atslēgu piekariņu izgatavošana, uzlīmes uz auto, auto aplīmēšana, vizītkartes, zīmogu izgatavošana,, uzlīmes , etiķetes, kalendāri, plakāti, reklāmas plakāti, lielformāta druka, foto druka, reklāmas izkārtnes

SLB, SIA, Auto darbnīca

Dzirnavu 7c, Gulbene, Gulbenes nov., LV-4401
Pulverkrāsošana, alumīnija metināšana, argona metināšana, auto serviss, auto, auto uzlīmes , serviss,